Medical College

Самбірський фаховий
медичний коледж

Комунальний заклад Львівської обласної ради

Самбірський фаховий
медичний коледж

3-й день челенджу: ПРИГОТУВАННЯ  ЇЖІ ПРИ ПРАВИЛЬНОМУ ХАРЧУВАННІ

За останні десятиліття кількість людей, котрим необхідно дотримання дієти, значно зросла. Це пов’язано зі змінами у способі життя, збільшенням стресу, погіршенням якості харчування та поширенням проблем зі здоров’ям, такими як ожиріння та хронічні захворювання. Важливість правильного харчування та дотримання дієти стала більш усвідомленою, і люди все частіше звертають увагу на те, що вони їдять, щоб покращити свій фізичний та психічний добробут.

Організм людини потребує щоденного палива для фізичної та розумової роботи, а також будівельного матеріалу для безперебійного функціонування всіх систем. Формувати свої збалансовані «тарілки» харчування чи перекуси потрібно усвідомлено. І наші поради допоможуть вам напрацювати корисні звички, зокрема, з розподілу необхідних харчових компонентів протягом дня для підтримки здоров’я та достатнього рівня енергії.

Насправді, не існує єдиних уніфікованих рекомендацій щодо наповнення ваших сніданку, обіду та вечері. В першу чергу треба зрозуміти, які продукти повинні входити у ваш раціон і як правильно потрібно складати щоденне меню.  Ми допоможемо вам розібратись у цьому питанні. Запрошуємо до перегляду відеоролику

 

 Запрошуємо до перегляду відеороліку на You Tube https://youtu.be/vzQ3lfPhHb8