Medical College

Самбірський фаховий
медичний коледж

Комунальний заклад Львівської обласної ради

logo
Самбірський фаховий
медичний коледж

І знову тренінг , на цей раз у ліцеї №3 ім.Св.Королеви Ядвіги м.Мостиськ

    Школа тренінгових занять Самбірського фахового медичного коледжу під керівництвом викладачів циклової комісії професійних дисциплін хірургічного циклу, а саме Ірин Сарахман -викладачки медсестринства в хірургії та лікаря фізичної та реабілітаційної медицини Самбірської центральної лікарні, Василя Киретіва – викладача хірургії та лікаря- хірурга Хоспісу, Марти Кіт- викладачки анестезіології та реаніматології, продовжує свою просвітницьку роботу.

Цього тижня команда черговий раз  працювала у ліцеї № 3 імені Святої Королеви Ядвіги м.Мостиськ,  де, у дві зміни навчали учнів ОЗ “Мостиський ЗЗСО № 1 І-ІІІ ступенів”, ОЗ “Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ст.” основам тактичної медицини.

Також , в рамках тренінгу відбулось навчання учнів до військово- патріотичної гри “Джура”, де ,власне, знання домедичної допомоги є одним із ключових питань. Слухачі мали змоги засвоїти цікавий теоретичний курс та відпрацювати навички на фантомах, муляжах, у рольовій грі та різних ситуаційних завданнях.

Враховуючи ситуацію в державі такі практичні тренінги стають дедалі вартнішими та потрібними, адже, у всіх ситуаціях актуальним є гасло: “обізнаний-значить озброєний”, а це зможе врятувати людське життя.

Дякуємо дирекції, вчителям та учням за активність, уважність та бажання навчатися таким потрібним навикам.